Tantra minu elus

Mina kutsun end Igor Earthchild’ks e. looduslapseks. Sain endale sellise nime kui minu sees oli toimunud transformatsioon. Elades džunglis sain ma teadlikuks oma sisekosmosest ja ühendusest kogu elavaga Maa peal.

Alates 2011. aastast on Tantra juhatanud mind üle Maa ühe õpetaja juurest teise juurde. Kõik nad räägivad samast asjast, kuid igaühel on see teekond olnud täiesti erinev.  Ma olen õppinud tantrat, jogat ja massaaži erinevatelt õpetajatelt Eestist, Venemaalt, Ameerikast, Euroopast, Taist. Oma tantra rännakutest olen ma teinud filmi The Secret of Tantra, mida saab näha esmaesitlusel 4. juulil tantra festivalil High on Life Eestis.

Minu teistest rännakutest ja avastustest saab lugeda minu eestikeelses blogis: Taskuraamat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s