Tantra minu elus

Mina kutsun end Igor Earthchild’ks e. looduslapseks. Sain endale sellise nime kui minu sees oli toimunud transformatsioon. Elades džunglis sain ma teadlikuks oma sisekosmosest ja ühendusest kogu elavaga Maa peal.

Alates 2011. aastast on Tantra juhatanud mind üle Maa ühe õpetaja juurest teise juurde. Kõik nad räägivad samast asjast, kuid igaühel on see teekond olnud täiesti erinev.  Ma olen õppinud tantrat, jogat ja massaaži erinevatelt õpetajatelt Eestist, Venemaalt, Ameerikast, Euroopast, Taist. Oma tantra rännakutest olen ma teinud filmi The Secret of Tantra, mida saab näha esmaesitlusel 4. juulil tantra festivalil High on Life Eestis.

Minu teistest rännakutest ja avastustest saab lugeda minu eestikeelses blogis: Taskuraamat

2 thoughts on “Tantra minu elus

  1. Hey! I´m just wondering here that in case I made a subscription to TSOT film and received link to this blog, then how can I actually see the full movie online? Thank you!

    Like

    1. Thank you for your request. Due to some requests from participants in this movie we are obliged to check manually every new user, who wants to see the movie. Sometimes this process might take a while, so please be patient until we will approve your request. Thank you!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s